

6th Porsche Festival Race 2018

preliminary time table:

FRIDAY 24.8.2018

Free practice sessions (appx. 12 min):

09:00 09:15 09:30 09:45	Porsche Sports Cup Porsche GT3 Cup Challenge BMW Xtreme Porsche Time Trial	FP FP FP
10:00 10:15 10:30 10:45	Porsche Sports Cup Porsche GT3 Cup Challenge BMW Xtreme Porsche Time Trial	FP FP FP
11:00 11:15 11:30 11:45	Porsche Sports Cup Porsche GT3 Cup Challenge BMW Xtreme Porsche Time Trial	FP FP FP
12:00 12:15 12:30	Porsche Sports Cup Porsche GT3 Cup Challenge BMW Xtreme	FP FP FP



12:50	LUNCH & MAINTENANCE BREAK				
13:30 13:50 14:10 14:30	Porsche Time Trial BMW Xtreme Porsche Sports Cup Porsche GT3 Cup Challenge	FP FP FP			
14:45	BMW Xtreme drivers meeting at the "V8" Tower				
15:00 15:00 15:02 15:05	1st Meeting of the Jury Track Marshals & Rescue & Maintenance Teams in full readiness Safety Car closes the track 3 min BMW Xtreme Qualification I 10 min				
15:15 15:20 15:40	BMW Xtreme NEZ MAINTENANCE BREAK (FP session for Porsche 40min) All Porsche GT3 Cup cars FP 20 min All Porsche Sports Cup & TT cars FP 20 min (Not GT3 Cup Sports Cup cars)				
16:00	BMW Xtreme NEZ Qualification II	10 min			
16:10 16:20 16:40	BMW Xtreme NEZ MAINTENANCE BREAK (FP session for Porsche 40min) All Porsche GT3 Cup cars FP 20 min All Porsche Sports Cup & TT cars FP 20 min (Not GT3 Cup Sports Cup cars)				
17:10	BMW Xtreme NEZ "Endurance" Race 45min				
18:00	Free Track until 19:00				
	<u>SATURDAY 25.08.2018</u>				
08:30 08:55	Porsche Drivers meeting at the "V8" Tower Marshals & Rescue Teams in full readiness				
08:57 09:00 09:20 09:30 09:40	Safety Car closes the track All GT3 Cup cars Free Practice Sports Cup & TimeTrial Free Practice 2 nd Meeting of the Jury BMW Xtreme Free Practice	3 min 15 min 15 min 15 min	All GT3 Cup cars FP All other Sports Cup, TT cars FP All Xtreme BMW's FP		
10:00 10:25 10:50	GT3 Cup Challenge Qualification Porsche Time Trial 1 st Race Porsche Sports Cup Qualification	20 min 20 min 20 min			
11:15 11:15	Free Track for PCF, NO track marsha LUNCH & MAINTENANCE BREAK	ls			
12:45 12:55	GT3 Cup Challenge Pre Grid at the Pit lane Marshals & Rescue Teams in full readiness				



13:00 13:30	GT3 Cup Challenge 1 st RACE Porsche Time Trial, 2 nd RACE	20min 20min
14:00	BMW Xtreme, 1 st RACE	20min
14:30	Porsche Sports Cup, 1 st RACE	20min
15:00	Porsche Time Trail, 3 rd RACE	20min
15:30	BMW Xtreme, 2 nd RACE	20min
16:00	Porsche Sports Cup, 2 nd RACE	20min
16:30	GT3 Cup Challenge, 2 nd RACE	20min
17:30	Prize giving ceremony to all Porsche	Festival Race 2018 classes
17:00	Free track for PCF & race staff	2 hours

